Monica Geuze exclusief aan de slag voor Videoland
woensdag 26 oktober 2022

Monica Geuze exclusief aan de slag voor Videoland

Monica Geuze is geen onbekend gezicht bij Videoland als presentatrice van onder andere Tempation Island, Love Island en haar eigen reality serie Like Monica. Tijd voor de volgende stap: Monica gaat exclusief aan de slag voor de nummer 1 lokale streamingdienst.

Monica Geuze: “Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan. Wat ik precies allemaal ga doen, gaan jullie nog horen, maar het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van De Bachelorette Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde.”

Ellen van den Berghe, Hoofd Content Videoland: “Monica is een een-op-een match met Videoland, en doordat we al zo’n fijne samenwerking hadden, is het nu tijd voor de volgende stap. We willen bij Videoland meer Nederlands talent aan ons binden zowel voor- als achter de schermen. Eerder zijn we al exclusieve talentdeals aangegaan op scripted gebied met regisseur Will Koopman, acteur/theatermaker/storyteller Nasrdin Dchar, scenarioschrijver/auteur/rechercheur Simon de Waal en acteur/showrunner/scenarioschrijver Robert de Hoog. We zijn heel blij dat Monica ‘ja’ heeft gezegd en dat we samen met haar mooie non scripted producties gaan maken.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen