dinsdag 16 januari 2018

MolTalk nu ook op NPO 1

Live vanuit VondelCS presenteren Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem vanaf zaterdag 2 januari MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? bij AVROTROS op NPO 1.

In deze live-nabeschouwing bespreken Van de Westelaken en Van den Assem iedere zaterdagavond samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende tweets en statistieken van de Wie is de Mol?-app.

Vorig seizoen wist Van de Westelaken, met één goed antwoord meer dan zijn medekandidaat Marlijn Weerdenburg, de finale van Wie is de Mol? te winnen. Dit jaar keert hij terug als presentator van MolTalk.

“Het programma MolTalk heeft zich de afgelopen jaren op internet bewezen als het leukste forum voor de nabeschouwingen van Wie is de Mol? Ik ben blij dat de NOS me naast de NOS-Journaals ruimte biedt om MolTalk te presenteren. Het is een fantastische uitdaging en een extra reden waarom ik reikhalzend uitkijk naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?”, aldus Van de Westelaken.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen