Miss Montreal, Maan en VanVelzen live tijdens Concert van hoop
vrijdag 16 oktober 2020

Miss Montreal, Maan en VanVelzen live tijdens Concert van hoop

Tijdens het live-televisieprogramma Concert van hoop steekt EO-presentator Bert van Leeuwen Nederland een muzikaal hart onder de riem. In een ‘leeg’ Ahoy treden onder anderen Maan, Miss Montreal, Roel van Velzen en Trijntje Oosterhuis op met hoopvolle muziek.

Concert van hoop is woensdag 28 oktober om 20.30 uur te zien bij de EO op NPO 1. Tijdens het concert zonder publiek worden de artiesten begeleid door het Metropole Orkest. De songs worden afgewisseld met hoopvolle verhalen uit het hele land waarin juist muziek een rol speelt.

Iedereen kan het nummer dat hem of haar door deze moeilijke coronatijd heen sleept insturen via eo.nl/concertvanhoop. Met dit concert wil de EO een hoopvol en positief muzikaal geluid laten klinken in een coronatijd die voor velen soms uitzichtloos lijkt.

Bert van Leeuwen: “Ik zie om mij heen dat mensen soms de moed beginnen te verliezen. Dat begrijp ik goed: banen staan op de tocht, familieleden worden ziek, veel mensen ervaren eenzaamheid en hoelang het gaat duren weten we allemaal niet. Met dit concert willen we heel Nederland perspectief bieden, want met elkaar komen we ook hier doorheen. Te gek dat er zoveel geweldige Nederlandse artiesten aan dit initiatief meedoen en zo ook laten zien hoeveel positiviteit er in muziek zit.”

Door de afwisseling van muziek en de portretten van allerlei mensen die zich door de coronacrisis heen slaan, wil de EO een avond vol hoop bieden.

Bron: EO/BM

Bericht delen