Mindf*ck komt terug vanaf 17 maart op NPO 1
maandag 5 maart 2018

Mindf*ck komt terug vanaf 17 maart op NPO 1

Mindf*ck komt terug, zo meldt AVROTROS. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof.

In de eerste aflevering ondervindt André van Duin hoe Victor zijn hersenen en zintuigen voor de gek kan houden als de twee samen een bijzondere taart bakken. Ook Rico Verhoeven, Ellie Lust, Dominic Seldis, René Mioch en Chantal Janzen worden meegenomen in zijn wereld waar niets is wat het lijkt.

In Mindf*ck brengt Victor Mids op bijzondere wijze illusie en wetenschap samen. Aan bekende en onbekende Nederlanders geeft de illusionist en arts aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid een uniek inkijkje in de werking van het brein.

De kijker thuis kan ook dit seizoen weer zelf aan de slag. Met de totaal vernieuwde Mindf*ck-app (vanaf 13 maart) beleeft men zelf elke week een interactieve ervaring of kan deze aan anderen demonstreren. Zo kan de app gedachten lezen en laat het zien hoe je weddenschap altijd kunt winnen.

Mindf*ck is vanaf 17 maart elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen