dinsdag 16 januari 2018

Mies Bouwman reikt Gouden Televizier-Ring uit

Mies Bouwman maakt vrijdag 21 oktober de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2011 bekend. De strijd gaat dit jaar tussen Wie is de Mol? (AVRO), The Voice Of Holland (RTL 4) en Voetbal International (RTL 7). Deze editie van het gala staat volledig in het teken van zestig jaar televisie.

Precies zestig jaar geleden maakte Bouwman haar debuut op de Nederlandse beeldbuis. Al snel groeide ze uit tot een persoonlijkheid en decennia genoot heel Nederland van haar programma’s. Mies Bouwman weet hoe het voelt om een Gouden Televizier-Ring te winnen, want de koningin van de Nederlandse televisie is zelf in het bezit van maar liefst drie ringen.

De AVRO gaat terug naar de grote televisie hit uit de jaren negentig: De Uitdaging. Angela Groothuizen maakt de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Vrouw bekend. Ook Marc Klein Essink is van de partij. Volledig in de sfeer van zijn Staatsloterijshow wordt de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Man bekendgemaakt.

Televisiecorryfee Ria Bremer krijgt een speciaal moment in de show. Er komt een mini aflevering van haar grote televisiehit Stuif Es In. Daarnaast reikt Bremer ook een award uit, namelijk De Gouden Stuiver 2011.

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen