Micha Wertheim verzorgt oudejaarsconference voor BNNVARA
maandag 27 maart 2023

Micha Wertheim verzorgt oudejaarsconference voor BNNVARA

Micha Wertheim presenteert op 31 december de oudejaarsconference voor BNNVARA. Het is de eerste keer dat de vijftigjarige cabaretier de eindejaarsshow verzorgt.

Wertheim maakte het nieuws zondagavond bekend na de uitzending van zijn voorstelling Micha Wertheim Voor Heel Even. De oudejaarsconference heet Micha Wertheim Voor Twaalven. De cabaretier gaat vanaf begin november met de voorstelling door het land toeren.

“Eindelijk is het zover, uw lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die u wel kunt waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO 1”, staat op de website van Bunker Theaterzaken. “U kunt daar bij zijn. Live, en rechtstreeks vanuit het theater. Hoe dat kan? Dat zal op de avond zelf moeten blijken.”

De oudejaarsconference werd afgelopen jaar voor de derde keer door Claudia de Breij verzorgd voor BNNVARA. Wertheim kreeg voor het eerst bekendheid in 2004 toen hij de jury- en publieksprijs won tijdens het Leids Cabaret Festival. Naast zijn theatervoorstellingen schrijft Wertheim satirische columns in diverse bladen en leverde hij tekstbijdragen aan onder andere het televisieprogramma Dit was het nieuws.

Bij RTL 4 is cabaretier Guido Weijers al jaren de vaste keus als het gaat om de oudejaarsconference. Vorig jaar sloot Weijers voor de elfde keer het jaar af bij de commerciële omroep.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen