Merel Westrik: “Ik denk niet dat Ladies Night terugkeert”
zaterdag 22 augustus 2020

Merel Westrik: “Ik denk niet dat Ladies Night terugkeert”

Merel Westrik rekent niet op een nieuw seizoen van praatprogramma Ladies Night bij Net5. Dat heeft de veertigjarige presentatrice vrijdag gemeld in het programma Humberto op NPO Radio 1.

Merel Westrik: ”Ik weet niet of het programma terugkeert. Het is een onzekere tijd met corona. Bij de commerciële omroepen staan de budgetten onder druk en zijn er bezuinigingen. Ik heb geen idee hoe het precies gaat.”

Gelukkig kan ze zich nu storten op haar passie: filmen in de natuur. Westrik maakte samen met bioloog Martin Melchers al twee natuurfilms over Amsterdam. Momenteel is een derde film in de maak. “Wat heb jij een freaking mazzel dan, dat je je kan storten op de natuur”, aldus Humberto Tan. “Ja”, reageert ze, “soms sta ik ’s ochtend vroeg op, dan sta ik ergens om half vijf met mijn camera, en dan denk ik: eigenlijk heb ik dan stiekem wel een beetje mazzel dat ik dit mag filmen, mag zien en kan doen. En dat ik niet iets anders hoef te doen, even.”

Producent Talpa staakte in april vanwege de coronacrisis de opnames van het tweede seizoen van Ladies Night. De talkshow had relatief lage kijkcijfers. De laatste aflevering op 8 april trok 132.000 kijkers. De talkshow startte het seizoen nog met 257.000 kijkers. Talpa laat in een reactie weten dat er formeel nog geen besluit is genomen over de toekomst van Ladies Night.

Bron: NPO Radio 1/BM

Bericht delen