Mega Piraten Festijn GelreDome live bij RADIONL en TV Oranje
vrijdag 8 december 2023

Mega Piraten Festijn GelreDome live bij RADIONL en TV Oranje

Zaterdag 16 december worden de succesvolle Mega Piraten Festijnen traditioneel afgesloten met een groot concert in het GelreDome in Arnhem, met medewerking van een groot aantal Nederlandstalige topartiesten.

Het meezingfeest zal dit jaar live worden uitgezonden door RADIONL, zowel via de ether als via het eigen tv-kanaal RADIONL TV. Ook mediapartner TV Oranje zal het Mega Piraten Festijn dit jaar live op het scherm brengen. De uitzending begint om 18.30 uur en loopt door tot rond de klok van elf uur.

Topartiesten in het GelreDome
Tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome zorgt de absolute top van de Nederlandse piratenartiesten voor een onvergetelijk muziekfeest. Er zijn optredens van Gerard Joling, Jan Smit, Donnie, Bennie Jolink, Jannes, Mart Hoogkamer, Marco Schuitmaker, Tino Martin, Jeroen van der Boom, Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel, Jan Biggel, René Karst, Lee Towers, Ancora, Henk Wijngaard, Wolter Kroes, Mooi Wark, Raymon Hermans, Jaman, Robert Pater, Dennie Christian, John de Bever, Rutger van Barneveld, Belinda Kinnaer, Gino Graus en Jeffrey Kuipers. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.

Live te volgen via televisie en stream
De live-uitzending van het Mega Piraten Festijn GelreDome is te zien bij TV Oranje en via de livestream op radionl.tv. TV Oranje is momenteel gratis te bekijken voor alle abonnees van VodafoneZiggo (kanaal 609). Verder is TV Oranje te ontvangen bij KPN (Pluspakket kanaal 112) en in de basis- en pluspakketten van alle overige Nederlandse televisieaanbieders. Meer informatie hierover is te vinden op www.tvoranje.nl.

Bron: TV Oranje/BM

Bericht delen