dinsdag 16 januari 2018

Meer invloed kijker op Gouden Televizier-Ring

Het Nederlandse publiek krijgt nog meer invloed op de geselecteerden voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2014. Met de komst van de nieuwe Televizier-verkiezingen kan de tv-kijker zijn favoriete programma alvast een plek verschaffen op de selectielijst van de belangrijkste televisieprijs van ons land.

De redactie van televisieblad Televizier selecteert sinds jaar en dag de 100 programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring. Daarvoor kijkt ze naar de kwaliteit, populariteit, kijkcijfers en het onderscheidende vermogen van shows en series. Omroepen en zenders mogen titels aandragen, maar de tv-kijker kon aan deze selectielijst geen bijdrage leveren.

Televizier.nl opent vanaf dinsdag de Televizier-verkiezingen. Om de maand kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete programma in een specifiek genre. De eerste keer gaat het om dramaseries. Elke Televizier-verkiezing duurt twee weken. De uitslag is van belang, want de drie best scorende programma’s komen automatisch terecht op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing waarop in september 2014 kan worden gestemd.

De tv-kijker maakt door te stemmen kans op prijzen, zoals exclusieve kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala in oktober 2014.

Bron:  Televizier.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen