dinsdag 16 januari 2018

Meer draaiende stoelen in The Voice

De Amerikaanse zender NBC gaat voortaan twee reeksen per jaar uitzenden van The Voice. Naast een editie in het voorjaar komt de zangshow ook in het najaar op de buis in de Verenigde Staten.

NBC Entertainment-baas Bob Greenblatt is niet bang dat het programma zijn populariteit verliest met twee series per jaar. “We blijven wel kijken naar het format en de manier waarop de show in elkaar zit”, vertelt hij aan entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Een aantal veranderingen staat al vast. Zo worden de draaiende stoelen niet alleen gebruikt tijdens de blinde audities, maar ook bij de battles, waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen. Of producent Talpa het format internationaal aanpast is nog niet zeker.

Tijdens een persconferentie in Dubai is maandag bekend gemaakt dat een Arabische versie van The Voice in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te zien zal zijn. Dit programma wordt geproduceerd door Sony Pictures Television Arabia in co-productie met Talpa en zal worden uitgezonden door MBC, de grootste vrij te ontvangen zendergroep in de regio. Het programma wordt gebracht vanuit MBC-studio’s in Beiroet, Libanon en zal in zeker 22 Arabisch sprekende landen te volgen zijn.

Bron: Metronieuws/Broadcast Magazine

Bericht delen