Meer dan 900.000 abonnees voor FOX Sports Eredivisie
woensdag 17 januari 2018

Meer dan 900.000 abonnees voor FOX Sports Eredivisie

FOX Sports Eredivisie heeft deze deze week de grens van 900.000 abonnees doorbroken. Niet eerder in het negenjarige bestaan van de zender is het live Eredivisievoetbal beschikbaar geweest in zoveel huishoudens.

De groei van FOX Sports Eredivisie is het gevolg van de introductie van een nieuw samenwerkingsmodel met veertien tv-aanbieders zoals onder andere KPN, T-Mobile, Caiway en Delta. Hierdoor profiteert de consument sinds de start van dit seizoen van aanzienlijk lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie. FOX Sports Eredivisie 1 is bij T-Mobile zelfs onderdeel van het tv-basispakket en klanten van KPN met ‘KPN Compleet’ krijgen het volledige FOX Sports Eredivisie voetbal gratis toegevoegd aan hun pakket. Frank Rutten, directeur FOX Sports: “Het doel voor komend seizoen is om de mijlpaal van 1 miljoen abonnees te bereiken. En dat gaat lukken.”

Met nog twee speelrondes te gaan laten de kijkcijfers van FOX Sports Eredivisie dit seizoen een stijging zien van 32% ten opzichte van 2015/16 (Bron: SKO, 6+). Die positieve ontwikkeling is een rechtstreeks gevolg van de sterk gegroeide beschikbaarheid van FOX Sports in de Nederlandse huishoudens sinds 1 augustus.

Bron: FOX

Bericht delen