Mediapersoon van het Jaar maandag bekend
donderdag 5 januari 2023

Mediapersoon van het Jaar maandag bekend

Wie wordt de opvolger van André van Duin als Omroepman van het Jaar 2021, de begeerde prijs van mediavakblad BM? De komiek/presentator zelf maakt dat bekend op maandag 9 januari in Beeld & Geluid in Hilversum.

Van Duin gaf zelf de voorzet: eigenlijk best gek om in deze tijd van inclusie nog steeds te spreken van Omroepman of -vrouw, moest dat niet gewoon ‘mens’ zijn? Daarop doordenkend en om meteen ook het traditionele begrip ‘omroep’ te verbreden, kwam de redactie van BM uiteindelijk tot de titel Mediapersoon van het Jaar.

Voorafgaand aan de officiële huldiging in de Theaterzaal zal André van Duin samen met Beeld & Geluid-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer een mediaquiz presenteren met vier bekende mediakoppels, waarin het sombere jaar 2022 toch van de nodige lichtpunten en humor wordt voorzien. Na de even speelse als leerzame quiz zal de wisselbeker aan de nieuwe Mediapersoon van het Jaar worden overhandigd en kan na ongetwijfeld mooie dankwoorden het glas worden geheven op de winnaar.

Alle reden dus om aanstaande maandag naar Beeld & Geluid te komen. De ontvangst is vanaf 15.30 uur. Wie van de partij wil zijn, kan zich opgeven door een mail te sturen naar raymond@fcklap.nl. Doe dat snel, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Bron: BM

Bericht delen