Mediacollege met Tim Hofman
maandag 14 maart 2022

Mediacollege met Tim Hofman

Tegenwoordig zijn we in staat om met één online post tot verandering op te roepen. Maar er daadwerkelijk ook wat aan doen, dat is niet velen gegeven. Mediamaker Tim Hofman, bekend van de YouTube-serie BOOS van BNNVARA, zet zich in voor iedereen die niet gehoord wordt. Hij legt machtsstructuren in de samenleving bloot.

Tim weet als geen ander hoe je media kunt inzetten om je doelen te bereiken. Hij is nog lang niet klaar met zijn werk en deelt zijn ervaringen en kennis om jou bewust te maken hoe je media kunt gebruiken voor verandering.

Tim werkt nu tien jaar in de media en heeft intussen veel kennis opgedaan over het gebruik van de kracht van televisie en online aanwezigheid. Een mooi moment voor hem om de balans op te maken. Waar kijkt hij met trots op terug en waar verheugt hij zich dit jaar op?

Hij geeft een Mediacollege op drie verschillende locaties, steeds van 20.00 tot 21.30 uur. Dat vindt plaats op 6 april in Bibliotheek Neude in Utrecht, op 7 april in Beeld en Geluid in Hilversum en op 8 april in Beeld en Geluid Den Haag. Meer informatie is hier te vinden.

Bron: Beeld en Geluid/BM

Bericht delen