dinsdag 16 januari 2018

Media Park Update met Hans Lodders

Op donderdag 17 december vindt de laatste aflevering van de Media Park Update plaats. De gast van deze week is Hans Lodders. Hij zal het hebben over hoe de Hilversum Media Campus er uit komt te zien, de nieuwe website lanceren en een overzicht geven van relevante opleidingen en trainingen die door HMC partners worden aangeboden.

Kom gratis langs in de SWITCH (On/Off) op het Joop van den Ende plein als je meer wilt weten.

Hans Lodders is Programma Manager Hilversum Media Campus. De Hilversum Media Campus is een platform voor een leven lang leren in de mediawereld: een netwerk van mediabedrijven en aanbieders van opleidingen.

HMC richt zich op studenten, docenten en professionals en zorgt dat zij zich op hun plek voelen, de juiste tools in handen hebben en zich uitgedaagd voelen om de wereld te veranderen. Samen met organisaties en opleidingen bekijkt HMC hoe het opleidingsaanbod passend en actueel blijft.

De Media Park Update wordt donderdag van 12.30 tot 13.00 uur live uitgezonden via de iMMovator website.

Aansluitend op de Media Park Update vindt er een netwerklunch plaats, georganiseerd vanuit de Hilversum Media Campus. In een informele setting wordt er een aantal initiatieven gepitcht vanuit de HMC Community, waaronder de Master in Media Innovation van NHTV, de datascience track van iMMovator, Media Future Week en het Videonerds project van NHL.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen