dinsdag 16 januari 2018

Media Park Jaarcongres zoekt pitchers

De line up voor MPJC2012 is bekend. Naast internationale topsprekers als Rory Sutherland (Ogilvy & Mather) en Gary Carter (FremantleMedia) is ook de top van de Nederlandse media industrie aanwezig. Onder andere Henk Hagoort (NPO), Willemijn Maas (AVRO) en Jan-Willem Brüggenwirth (Radio 538) leveren een bijdrage aan het programma. Maar: het congres is nog op zoek naar talentvolle, ambitieuze startende ondernemers voor een pitchsessie.

MPJC besteedt aandacht aan de belangrijkste nieuwe media ontwikkelingen zoals second screen, connected tv, de toepassingsmogelijkheden die (real time) datastromen met zich meebrengen, online video, social tv, samenwerking tussen mediabedrijven en future of advertising. Naast verhalen van (inter)nationale topsprekers zoekt het congres naar startende ondernemers die een innovatief idee, product of dienst hebben ontwikkeld op deze gebieden.

Heeft u een innovatief idee of dienst die het medialandschap gaat veranderen? Op zoek naar investeerders of samenwerkingspartners om uw idee te concretiseren? Staat u over een paar jaar ook op het podium van MPJC met uw succesverhaal? Bent u de nieuwe Raymond Spanjar, Mark Zuckerberg of zelfs Steve Jobs? Schrijf u in voor de pitchsessie en wie weet staat u 21 juni wel op het podium in Studio 21 om uw product of dienst te presenteren aan het MPJC-publiek.

Wilt u uw jonge bedrijf onder de aandacht brengen van 500 tot 700 mediaprofessionals aanwezig op het MPJC? Stuur dan een e-mail aan Monique van Dusseldorp. De selectie is streng: alleen de beste verhalen krijgen de kans om zich in 2 minuten te presenteren aan het MPJC-publiek.

Meer informatie over MPJC, het programma en inschrijven voor het congres via www.mediaparkjaarcongres.nl

Bron: Immovator


Bericht delen