woensdag 17 januari 2018

Media Diamant Raaijman onthuld

In het bijzijn van vele collega’s werd donderdag de Media Diamant voor radiotechnicus Paul Raaijman onthuld op de Diamant Muur van het Media Park. Wethouder en locoburgemeester Wimar Jaeger sprak lovende woorden, niet alleen voor Paul Raaijman, maar vooral ook voor alle makers van media.

Radiomaker Ferry de Groot wist de vele aanwezigen te boeien met een verhaal waarbij hij in eerste instantie zou “zorgen dat Paul weer met beide benen op de grond komt”, maar eindigde met een fraaie lofzang op de carrière van de 64-jarige radioman. De toespraken zijn hier te beluisteren. De onthulling vormde tevens de start van een nieuwe traditie: de ’It’s a wrap’ borrel, de opvolger van het jaarlijkse Facilitaire Plein en een special editie van de maandelijkse Thirsty Thursday borrel bij de Switch op het Media Park. Enkele honderden vakgenoten van omroepen, producenten en andere Media Parkbewoners genoten onder de lentezon van drankjes, hapjes en lekkere muziek op het Joop van den Endeplein. Het online radiostation New Business Radio van ‘radiofabriek’ YPCA maakte in samenwerking met Ericsson voor de gelegenheid live radio vanaf het plein met een mobiele studio.

It’s A Wrap werd georganiseerd en mogelijk gemaakt door Ericsson, Facility House, United, Unbranded, de Gemeente Hilversum en het Media Park. De Stichting Media Diamant reikt begin september opnieuw een Media Diamant uit aan een medewerker achter de schermen van televisie, radio of internet, die in zijn of haar vak uitblinkt op talent, inzet, passie en vakmanschap. Zowel bedrijven/organisaties als personen kunnen collega’s of anderen nomineren voor een Media Diamant via: nominatie@demediadiamant.nl

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen