dinsdag 16 januari 2018

Maxim Hartman start Omroep Maxim

De publieke omroep terugbrengen naar acht omroepen? Programmamaker, televisievisionair en personality Maxim Hartman keert zich tegen de tijdsgeest en start Omroep Maxim met ‘gevarieerd, vernieuwend en bij vlagen zelfs corrigerend amusement’, meldt de VPRO. Omroep Maxim krijgt vanaf 4 april wekelijks om 21.15 uur 25 minuten zendtijd op Nederland 3.

Omroep Maxim brengt diverse, breed toegankelijke human interest-reportages en andere opmerkelijke filmpjes. Niets wordt bij Omroep Maxim in scene gezet en zo wel, dan is dit ook voor de niet of nauwelijks oplettende kijker volledig zichtbaar. De onbeschaamde in-beeld regie van Maxim Hartman laat zien hoe tv-reportages tot stand komen. In Hartmans benadering van de harde en zachte werkelijkheid ontstaat de humor vanzelf. “Omroep Maxim wil trendsetter zijn op het gebied van reality en amusement en laten zien hoe absurd we eigenlijk met zijn allen bezig zijn”, aldus initiatiefnemer Hartman.

Als het vaste gezicht van Omroep Maxim zal Maxim Hartman zich acht weken lang volledig inzetten om aan te tonen dat RealityHumor levensvatbaarheid heeft en de kijker ervan overtuigen dat meer Omroep Maxim precies is wat de publieke omroep nodig heeft.

Bron: VPRO/Broadcast Magazine

Bericht delen