dinsdag 16 januari 2018

MAX komt met tweede seizoen Krasse Knarren

Omroep MAX start op 3 april de tweede reeks van Krasse Knarren. Vijf oudere bekende Nederlanders worden voor één week huisgenoten en gaan terug naar hun hoogtijdagen, de jaren 70.

De eerste reeks met John Leddy, Mimi Kok, Ed van Thijn, Marie-Cécile Moerdijk en Henk van der Horst was een ‘doorslaand succes’, meldt MAX. De BN’ers van het nieuwe seizoen zijn Nelly Frijda, Barrie Stevens, Bram Biesterveld, Oscar Harris en Bram Stemerdink.

Het programma is een experiment dat moet aantonen dat oudere mensen meer kunnen dan ze zelf denken. De prominenten verblijven samen één week in een huis waarin ze volledig op zichzelf zijn aangewezen. Ze krijgen werk te verrichten dat ze in de bloei van hun leven deden, maar wat ze nu al lang niet meer hadden gedaan.

Door het drukke schema en de verantwoordelijkheid voor zichzelf, het huis en elkaar bleken de Krasse Knarren na de week samen op een aantal fysieke en psychische tests beter te scoren dan dat ze vòòr die week deden, meldt Omroep MAX.

Na de week in het huis worden de kandidaten opnieuw getest om te kijken of er significante verschillen zijn ontstaan door het verblijf in de jaren 70. Door de deelnemers geestelijk terug te brengen naar de tijd waarin hun leven geregeerd werd door een mooie carrière, een druk sociaal leven en opgroeiende kinderen gaat hun geest en daarmee hun lichaam zich jonger en vitaler voelen.

De presentatie is in handen van Martine Bijl.

Bron: Omroep MAX

 

 

 

Bericht delen