dinsdag 16 januari 2018

Maurice Lede presentator Het Klokhuis

Maurice Lede is de nieuwe presentator van Het Klokhuis. Hij is vanaf woensdag te zien in het NTR-programma. Maurice Lede: “Als kind weet je al dat de presentator van Het Klokhuis de leukste baan ter wereld heeft. Hij komt op allerlei bijzondere plekken, mag van alles doen en weet superveel. En nu ben ik gewoon die gast!”

Lede solliciteerde vijf jaar geleden al naar de functie van Klokhuis-presentator. Hij werd het niet, was er ook nog niet echt klaar voor, maar had zoveel lol bij het maken van zijn sollicitatiefilmpje dat hij wist: dit is het, dit wil ik doen. Daarom begon hij naast zijn studie rechten ervaring op te doen in de mediawereld. Hij werkte eerst bij IlseMedia, maakte als presentator ‘vlieguren’ bij de Noord-Hollandse omroep Regio22 en leerde bij Eyeworks om televisieformats te ontwikkelen. Toen de vacature van presentator van Het Klokhuis opnieuw langs kwam, aarzelde hij dan ook niet.

Presentator van Het Klokhuis is voor Lede een droom die uitkomt: “Positieve televisie met iedere dag een andere boodschap, dat is Het Klokhuis en ik ben heel trots en blij dat ik de boodschapper mag zijn.”

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen