dinsdag 16 januari 2018

Matthijs van Nieuwkerk Omroepman van het Jaar

Broadcast Magazine heeft Matthijs van Nieuwkerk uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2012. De redactie van het vakblad reikte deze prijs donderdag voor de 22e keer uit in het Ziggo Dome, onder het toeziend oog van enkele honderden aanwezigen.

Van Nieuwkerk wordt hiermee bekroond voor zijn dagelijkse vakwerk in De Wereld Draait Door (DWDD). De flamboyante spreekstalmeester is de verpersoonlijking van zijn eigen succesformule. Als publiek programmamaker steekt hij zowel in kwaliteit als qua impact met kop en schouders boven de concurrentie uit en daarbij weet hij de DWDD-formule telkens weer te verfrissen en te vernieuwen.

Als publiek programmamaker steekt hij zowel in kwaliteit als qua impact met kop en schouders boven de concurrentie uit en daarbij weet hij de DWDD-formule telkens weer te verfrissen en te vernieuwen. In een uitgebreid interview in Broadcast Magazine rept Van Nieuwkerk niet voor niets van een “mini-omroepje met allerlei satellietprogramma’s, door ons bedacht en gemaakt.” Daarom kon en wilde de redactie van Broadcast Magazine niet langer om Matthijs van Nieuwkerk heen als Omroepman van het Jaar 2012.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen