dinsdag 16 januari 2018

Matthijs Kleyn terug met Veronica Film

Veronica Film, het filmprogramma met Matthijs Kleyn, start op 28 september met een tweede seizoen. Hierin onder andere items over nieuwe bioscoopfilms en de rubriek De dvd-kast van…, met in de eerste aflevering een kijkje in de dvd-kast van een gouden kalf winnares.

Kleyn is verheugd met de terugkomst van zijn filmprogramma bij Veronica: “Het eerste seizoen van Veronica Film heeft laten zien dat het anno nu nog steeds mogelijk is een leuk filmprogramma te maken dat iets toevoegt aan alle trailers en nieuwtjes die al op internet staan. Zo ben ik in het eerste seizoen door brandende ramen gesprongen, gehypnotiseerd, geslagen door een K1-fighter, heb ik Brad Pitt èn Angelina Jolie voor m’n camera gehad en zag ik Lieke van Lexmond de eerste Veronica Film Filmquiz winnen en stonden BN’ers als Tygo Gernandt en Britt Dekker te trappelen om over hun lievelingsfilms te vertellen in de rubriek De dvd-kast van…”

Het eerste seizoen van Veronica Film was wekelijks op zaterdag na de late film te zien, het tweede staat eerder op de avond geprogrammeerd. Kleyn: “Het tweede seizoen gaat op vertrouwde voet verder, maar dan op een nog leuker tijdstip: 18:10 uur. Ik ben vereerd dat Veronica er vertrouwen in heeft dat het programma een nog groter publiek kan bereiken.” Kleyn is op zaterdagavond nog een keer te zien bij Veronica, vlak voor de start van de late film introduceert hij in ‘een filmpje voor het slapen gaan’ de film van die avond op een ludieke manier.

Bron: SBS Broadcasting/Veronica

Bericht delen