Matthijs Gaat Door geeft concert in de Ziggo Dome
zondag 10 oktober 2021

Matthijs Gaat Door geeft concert in de Ziggo Dome

Matthijs van Nieuwkerk gaat de Ziggo Dome in. Samen met de Sven Hammond Big Band brengt hij de muzikale parels uit het programma Matthijs Gaat Door bij elkaar in Matthijs Gaat Door In Concert.

Het programma Matthijs Gaat Door startte vorig jaar noodgedwongen in de steigers, zonder publiek. De kijker kon vanuit huis meegenieten van de optredens. De acts vielen in de smaak en het programma kreeg talloze reacties van kijkers die graag bij deze optredens hadden willen zijn.

In het tweede seizoen kon het programma voorzichtig wat publiek toelaten. Maar het smaakt naar meer: de optredens uit Matthijs Gaat Door verdienen een groter publiek. Want goede muziek moet gevierd, gevoeld en gedeeld worden. Zeker nu dat weer kan.

Matthijs Gaat Door In Concert vindt plaats op 17 maart 2022 in de Ziggo Dome. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via tickets.bnnvara.nl. Artiesten uit de drie seizoenen van het programma zullen hun opwachting maken in de liveshow.

Daaronder in ieder geval André van Duin, die met zijn nummer Voor Altijd een ode bracht aan zijn overleden man Martin en heel Nederland ontroerde. Ook Typhoon is van de partij. De rapper laat in zijn muziek zien wat de kracht is van het samenbrengen van verschillende muzieksoorten, culturen en invloeden. In aanloop naar het concert worden alle artiesten bekend gemaakt.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Medialane/BNNVARA

Bericht delen