dinsdag 16 januari 2018

Masturberen centraal bij Metropolis

Eind december staat het VPRO-programma Metropolis geheel in het teken van masturberen. In het programma zullen vooral pubers te zien zijn. Zo heeft men onder andere gefilmd op de Filippijnen. “Een Metropolis-correspondent is te gast bij de Aeta-stam, waar een masturbatiecoach de jochies de fijne kneepjes bijbrengt”, zo laat de VPRO weten. Na deze klas mag men zich eindelijk man noemen. “Dit wordt groots gevierd met een gezamenlijke masturbatiesessie bij het kampvuur.”

In Nicaragua wordt ene Jonathan het hemd van het lijf gevraagd. De moeder van de 14-jarige knul is geschokt over het gedrag van haar zoon. “En ook nog eens in de kamer waar het hele gezin slaapt. Maar de pret is gauw voorbij als de pastoor aan Jonathan komt vertellen dat zelfbevrediging een zonde is.”

De VPRO: “We ontmoeten de wereldkampioen aftrekken uit Japan, een Keniaan die ondanks angst voor impotentie niet van zichzelf af kan blijven en we maken een treinrit met de Hollandse Jan. Hij is expert meditatief masturberen en kan het, zonder aanraking, altijd en overal.”

Op het forum van Fok.nl wordt met enige afschuw gereageerd op de aankondiging van het programma, dat op donderdag 22 december om 21.00 uur op Nederland 3 te zien zal zijn.

Bron: VPRO/Fok.n/Broadcast Magazine

Bericht delen