MasMedia maakt Nederland In Bed voor SBS6
dinsdag 26 juni 2018

MasMedia maakt Nederland In Bed voor SBS6

Nederland In Bed is een bijzondere relatietest waarin tien heel uiteenlopende koppels op de meest intieme manier worden geïnterviewd.

Namelijk in de beslotenheid van hun slaapkamer, in hun eigen bed. Hier beantwoorden ze vragen over thema’s die ieder stel bezig houden zoals seks, opvoeding, financiën, trouw en ergernissen. De koppels vertellen over hun eigen ervaringen en gevoelens.

Elke vraag is voer voor discussie tussen de partners. Bijvoorbeeld: waar erger je je het meest aan bij je partner? Zal vreemdgaan het einde van jullie relatie betekenen? Of: is je partner romantisch? De kans is groot dat de geliefden een verschillende kijk hebben op een aantal zaken.

Het blijft trouwens niet bij de koppels in het programma alleen. De kijkers thuis kunnen meedoen via de speciale Nederland In Bed online relatietest op de website. Stellen kunnen hier testvragen beantwoorden en krijgen direct daarna automatisch de uitslag. Hoe staat het er met hun relatie voor?

Nederland In Bed laat een dwarsdoorsnede zien van de relaties in Nederland anno 2018. Het programma wordt geproduceerd door MasMedia en is vanaf 1 juli om 21.30 uur te zien op SBS6.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen