dinsdag 16 januari 2018

Martin Gaus terug met hondenshow

RTL 4 komt met een nieuwe show over hondenstopsport: Royal Canin Challenge, 4 Cats & Dogs only, gepresenteerd door Martin Gaus. Vanaf 14 september gaan zeven weken lang individuele deelnemers in de disciplines agility, dog dance en catch & go de strijd met elkaar aan. Doel is het enthousiasme en plezier rondom de hondensport te benadrukken. Ook is er een cat challenge, waarbij worden kijkers opgeroepen te laten zien tot wat voor bijzondere prestaties hun katten in staat zijn. Deze challenge zal zich grotendeels online afspelen.

Bij het onderdeel agility leggen de honden razendsnel een parcours af. De dog dansers zullen de sterren van de hemel dansen en hun prestaties zullen beoordeeld worden door een jury. Bij het onderdeel catch & go zullen teams van vier honden, binnen één minuut zo veel mogelijk ballen ophalen uit een flyball-bak.

Naast de aandacht voor de hondensport komt ook de gezondheid van huisdieren aan bod. Dierenarts Martin Arens geeft elke week een hond of een kat een gezondheidscheck. In de Nintendogs & cats kidschallenge zien we twee meiden die samen met Mike Starink leren hoe ze een puppy kunnen opvoeden door een virtuele hond te verzorgen.

Bron: RTL 4

Bericht delen