dinsdag 16 januari 2018

Mark Achterberg in directie Media Park

Mark Achterberg is benoemd tot commercieel directeur van Media Park Beheer. Hij volgt daarmee Jacco Zwerver op. Mark heeft ruime ervaring op het gebied van het asset management van grote vastgoed projecten, onder andere als lid van de directie van Energy Business Park Arnhems Buiten.

Achterberg heeft de afgelopen maanden al achter de schermen meegedraaid in het directieteam samen met Jim Reerink (algemeen directeur) en Tim Sleegers (financieel directeur). Hij zal zich vanaf medio 2015 focussen op de herpositionering van het Media Park. Die richt zich op een open en levendig park, met ruimte voor de Hilversum Media Campus, de duurzame verbinding tussen overheid, mediabedrijven en kennisinstellingen met een nauwe aansluiting bij de agenda van het topsectorenbeleid.

Achterberg: “Ik kijk er naar uit om in samenspraak met de bedrijven het Media Park nog aantrekkelijker te maken. Het moet een plek worden om te werken, te leren en te verblijven. Deze handschoen pak ik graag samen op met het professionele team van Media Park Beheer.”

Bron: Media Park Beheer/Broadcast Magazine

Bericht delen