dinsdag 16 januari 2018

Marjolein Fischer zendermanager brava nl klassiek

Marjolein Fischer is per 1 november aangesteld als zendermanager van de Nederlandse tv-zender brava nl klassiek en de internationale zusterzenders brava hd en brava 3d.

Juliëtte Dufornee, die vanaf de start van brava nl klassiek in september 2009 de redactie van de drie cultuurzenders onder haar hoede had, maakt per 1 november de overstap naar de Organisatie Oude Muziek in Utrecht. Daar gaat zij aan de slag als fundraiser en marketeer.

Fischer studeerde Cultuurwetenschappen en Cultural Economics & Cultural Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en klassiek klarinet aan het Fontys Conservatorium Tilburg. Zij bekleedde al diverse functies in de wereld van kunst & cultuur, waaronder die van projectleider bij Theaters Tilburg en zakelijk leider bij Magogo Kamerorkest. Ook was ze de afgelopen jaren werkzaam als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit. Naast haar nieuwe werkzaamheden als zendermanager bij brava blijft Fischer lid van de adviescommissie van Cultuurfonds Tilburg.

Bron: brava nl klassiek

Bericht delen