Marieke Elsinga stopt bij RTL Boulevard
zaterdag 16 juli 2022

Marieke Elsinga stopt bij RTL Boulevard

Marieke Elsinga stopt met haar werkzaamheden als presentator bij RTL Boulevard. Dat maakte zij vrijdag aan het einde van de uitzending bekend. Ze wil zich focussen op het maken van andere programma’s voor RTL.

“Dit was RTL Boulevard voor vanavond en het was ook meteen mijn allerlaatste RTL Boulevard“, begon Elsinga haar afscheid. “Ik heb besloten te stoppen.”

Ze kwam tot die beslissing met pijn in haar hart, vertelde de presentator en radio-dj. “Maar ik maak ook heel graag andere programma’s bij RTL.” Ze presenteert ook nog de ochtendshow Mattie & Marieke bij Qmusic, “Dus ja, andere programma’s maken komt er niet altijd van.” Elsinga gaat nu haar “vleugels uitslaan” en zich op andere televisieprogramma’s storten.

Tot slot bedankte Elsinga al haar kijkers en haar collega’s. “Ik heb hier vijf jaar lang met zoveel plezier gestaan.” Medepresentator Luuk Ikink zei dat de collega’s haar ook gaan missen, maar een permanent afscheid wordt het volgens hem niet. “Ik weet heel zeker dat je hier weer langskomt”, zei hij.

Elsinga nodigde haar collega’s ook meteen uit om op kraamvisite te komen. Vorige maand maakte ze bekend dat ze zwanger is.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen