Margriet van der Linden opnieuw vervanger DWDD
maandag 25 maart 2019

Margriet van der Linden opnieuw vervanger DWDD

Margriet van der Linden is al vanaf 1 april te zien met haar talkshow M. Dat heeft KRO-NCRV maandag bekendgemaakt. De dagelijkse talkshow vervangt, net als vorig jaar, De Wereld Draait Door op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk is vanaf september weer terug met zijn show.

Net als in het eerste seizoen bespreekt Margriet van der Linden het nieuws en ontvangt ze gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur. In de tweede reeks komen M’s Boekenclub, het M-Panel en de rubriek Zeg ’t M ook weer terug. Daarnaast zijn er veel ontknopingen in de sport tijdens het programma, waar volop aandacht aan wordt besteed. Ook de verrichtingen van de Oranjevrouwen tijdens het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk worden op de voet gevolgd.

Margriet van der Linden: “Ik heb heel veel zin in de start van een nieuw seizoen M. Net als vorig seizoen ontvang ik weer uiteenlopende gasten. Natuurlijk hebben we ook nieuwe dingen bedacht, maar die houd ik voorlopig nog even voor me. Nou ok, eentje dan: ik heb allemaal nieuwe pakken. Start the show.”

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen