woensdag 17 januari 2018

Margreet Reijntjes tijdelijk presentatrice Hallo Nederland

Een wisseling van de wacht achter de desk van Hallo Nederland. MAX-collega Margreet Reijntjes neemt de presentatie van het programma over naast Jeroen Latijnhouwers tijdens het zwangerschapsverlof van Mascha de Rooij en Carrie ten Napel.

Jeroen Latijnhouwers presenteert Hallo Nederland normaliter afwisselend met Mascha de Rooij en Carrie ten Napel. Komende vrijdag 14 april presenteert De Rooij echter voor het laatst dit seizoen een uitzending van Hallo Nederland. Margreet Reijntjes neemt de presentatie van De Rooij vanaf donderdag 20 april over, maar ook Ten Napel mag na vrijdag 28 april van haar zwangerschapsverlof genieten. Vanaf dan neemt Reijntjes de volledige presentatie van Hallo Nederland op zich samen met Latijnhouwers.

Hallo Nederland is tot en met vrijdag 12 mei iedere werkdag te zien om 18.30 uur op NPO 2.

Reijntjes is ook, afwisselend met Elles de Bruin, samen met Henkjan Smits presentator van MAX’ NPO Radio 5-programma Tijd voor MAX Radio. In de eerste week dat ze volledig Hallo Nederland presenteert, van 1 tot en met 5 mei, neemt Ron Brandsteder met een speciale ‘flower power week’ het slot van Tijd voor MAX Radio over. In de week van 8 tot en met 12 mei presenteert Elles de Bruin Tijd voor MAX Radio met Henkjan Smits.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen