Marco Louwerens in Veronica Inside als Sinterklaas
zaterdag 7 december 2019

Marco Louwerens in Veronica Inside als Sinterklaas

Marco Louwerens is directeur televisie bij Talpa Network. Door Johan Derksen wordt hij gekscherend ‘directeurtje’ genoemd. Vrijdag verscheen Louwerens opnieuw als Sinterklaas in het programma Veronica Inside.

Dat ging gepaard met grove opmerkingen, beledigingen en cadeaus met een knipoog. Zo verbasterde hij het sinterklaasliedje Daar wordt aan de deur geklopt naar ‘Hij is van de trap gepleurd, hard gepleurd, zacht gepleurd.’ Louwerens verwees daarmee naar de harde val die Johan Derksen eerder dit jaar maakte.

Het hardste moest presentator Wilfred Genee het ontgelden. Hij is op dit moment te zien op de zondagavond met het programma Café Hendriks & Genee, maar de kijkcijfers vallen tegen. “Meneer Wilfred, hoe is het met u? Volop in de voorbereidingen voor een Café Hendriks & Genee serie drie?” Er volgt een bulderlach van Sinterklaas, die daarna vervolgt: “Nee, maar alsjeblieft zeg. Welke mafkees heeft daar toestemming voor gegeven? Dat geloof je toch niet! Directeurtje? Ik had hem allang een schop onder zijn hol gegeven.”

Bron: AD/BM

Bericht delen