Marc Pos verlaat IDTV
dinsdag 24 januari 2023

Marc Pos verlaat IDTV

Marc Pos treedt per 1 februari terug uit de directie van producent IDTV. Hij doet een stap terug met een leeg vel papier voor zich om te bedenken wat de volgende afslag wordt. “Een uitdagende en heerlijke gedachte.”

Pos vindt dat het na 35 jaar hard werken tijd is om het er even van te nemen. “Ik heb gebouwd aan een regiecarrière, mocht aan de wieg staan van reclamebureau Brand New Telly, event agency Kingcanary en kunstgalerie Kallenbach. En vanaf 2014 heb ik mijn producentschap kunnen vormgeven via de oprichting van POSVIDEO. Het voorlopig laatste avontuur met POSVIDEO en in een latere fase met IDTV is voor mij nu klaar. Mijn bedrijf gaat op in IDTV. It’s a wrap. En nu neem ik weer die beslissing om een andere afslag te nemen. Het hoofd zal niet stilstaan en er komt dus wat nieuws. Want vernieuwing is waar ik op drijf. Die nieuwe weg is de weg die ik nog niet ken…”

Dat is wel opvallend, juist nu jouw ‘kindje’ De Verraders internationaal doorbreekt.
“De afgelopen drie jaar heb ik, samen met Michel Nillesen en Jasper Hoogendoorn mogen bouwen aan IDTV en dat ging hard. Ook met een beetje geluk. Met de rugwind van een wereldwijde hit (De Verraders), waar ik allejezus trots op ben, mocht ik met een geweldig team dit ‘good old’ productiehuis weer verder uitbouwen. Er staat een prachtig team en een nieuwe structuur. Bovendien, de wind van ondernemerschap waait door IDTV en er staan diverse toffe nieuwe ideeën klaar om in de toekomst gepitcht en gemaakt te worden.”

Taco Rijssemus, CEO van All3Media Duitsland, Nederland en België, reageert op het vertrek van Marc Pos: “Ik wil Marc bedanken voor alles wat hij bij IDTV heeft gedaan, sinds hij in 2020 bij ons kwam werken, en wens hem het allerbeste voor de toekomst.”

Michel Nillesen, Managing Director, zal samen met Jasper Hoogendoorn, Creative Director, IDTV verder leiden.

Bron: BM
Foto: Michel Schnater

Bericht delen