Make Up Your Mind in Concert in de Ziggo Dome
zaterdag 24 februari 2024

Make Up Your Mind in Concert in de Ziggo Dome

Make Up Your Mind komt terug. Dit seizoen ondergaan vijfentwintig bekende Nederlanders een transformatie tot dragqueens. Dat is vanaf zaterdag 23 maart om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Herriemakers is de producent.

Daarna is het op 22 juni tijd voor de next step. Veel BN’ers mogen hun hakken weer uit de berging halen, want ze trekken nog één keer de pumps aan om de Ziggo Dome op zijn kop te zetten. Make Up Your Mind in Concert belooft een groot glitterfeest te worden vol verrassingen en fantastische acts.

Zo worden bekende artiesten gekoppeld aan BN’er Queens uit het programma om samen live lipsyncs te performen. Ook zal de winnaar van het vierde seizoen van Make Up Your Mind, dat dus op 23 maart start op RTL 4, tevens optreden in de Ziggo Dome.

Daar krijgt één deelnemer uit de zaal ook de kans om deel uit te maken van de show. Iemand uit het publiek krijgt een Drag Make Over. Natuurlijk gaat de hele Ziggo Dome raden wie de Mystery Queen is en laat de Dragjury zien welke fierce acts ze in huis hebben.

Carlo Boszhard, presentator en host van Make Up Your Mind in Concert: “Na The Christmas Show ben ik trots wederom een live spektakel te mogen hosten op een van de grootste podiums van Nederland.”

Herald Adolfs, bedenker en producent van Make Up Your Mind: “Vanaf de allereerste uitzending van Make Up Your Mind kregen wij veel mooie persoonlijke verhalen binnen vanuit alle hoeken van Nederland. Mijn ambitie is om al die mensen uit de woonkamers te halen en samen op een prachtig podium live ons programma en het fenomeen Drag te vieren.”

Make Up Your Mind in Concert is een initiatief van DAMM, Herriemakers, Turn Down For What, en Priority van Vodafone en Ziggo. Tickets zijn vanaf nu hier te bestellen.

Bron: Turn Down For What/BM

Bericht delen