Maarten Meijs COO in directie Talpa Media
vrijdag 1 juni 2018

Maarten Meijs COO in directie Talpa Media

Talpa Media benoemt per 1 juni Maarten Meijs tot Chief Operating Officer (COO). In zijn nieuwe rol zal Meijs de leiding hebben over de dagelijkse operatie met ITV Studios en haar bedrijven.

Talpa Media werd in 2015 overgenomen door ITV plc. Verder zal Meijs verantwoordelijk zijn voor het versterken van de operationele verbinding tussen de verschillende componenten binnen de groep; van creatie, productie en digital tot de commercialisering van de content.

Meijs is al sinds 2009 in diverse rollen werkzaam bij Talpa Media. Hij zal zijn huidige verantwoordelijkheden binnen Talpa Global blijven vervullen. In die rol is Meijs verantwoordelijk voor de mondiale uitrol en commercialisering van (tv)-formats en digitale concepten en voor de internationale kantoren. Dat zijn onder meer Talpa Noord-Amerika, Talpa Midden-Oosten en Talpa Duitsland. Onder leiding van Meijs werd Talpa’s nummer 1 franchise ‘The Voice’ – dat The Voice, The Voice Kids en The Voice Senior omvat – het meest succesvolle format merk in de wereldwijde non-scripted markt tot nu toe, met bijna 110 versies wereldwijd.

De directie van Talpa Media bestaat nu uit vier leden: Pim Schmitz (CEO), Shashi Baboeram Panday (CFO), Barry Masclee (CCO) en Maarten Meijs (COO).

Bron: Talpa Media

Bericht delen