woensdag 17 januari 2018

M2M TV biedt keuzevrijheid tv-zenders

Tv kijken zonder verplichtingen krijgt voet op Nederlandse bodem. M2M TV is de eerste in Nederland en België die haar zenders volledig à la carte aanbiedt. De kijker kiest zelf welke zenders hij wil afnemen en is niet langer verplicht grote basispakketten af te nemen.

Opzeggen van het gehele abonnement, maar ook het wijzigen van de zenders kan per maand. De dienst werkt met een app op tablets en smartphones en via een set-top box of Apple TV 4 voor live tv. Binnenkort komt er een browserversie beschikbaar.

Beschikbare zenders zijn onder meer 6 zenders van Rai, Al Jazeera, MotorVision TV, 24 Horas, RTL International en nog zo’n 75 andere zenders uit binnen- en buitenland. Nederlandse en Belgische publieke en commerciële zenders ontbreken tot dusver. Die omroepen bieden hun zenders alleen aan via een abonnementsmodel.

“We bieden onder andere zenders aan die nog niet te zien zijn in Nederland en België”, aldus initiatiefnemer Edwin Snelderwaard. “We proberen een zo breed mogelijk internationaal aanbod te creëren. Hierdoor heeft de kijker de keuze om volledig over te stappen, of M2M TV te gebruiken als aanvullende dienst”.

M2M TV is voor iedereen met een internetverbinding beschikbaar. Het tarief voor het basisabonnement bedraagt € 5,99 per maand met keuze uit gratis zenders. Extra zenders zijn verkrijgbaar vanaf 15 cent per zender per maand. Het aanbod wordt de komende maanden verder uitgebreid. Daarnaast staat ook het aanbieden van 4K Ultra HD-zenders en het uitrollen van een on-demand aanbod op de planning.

Bron: Mobile2morrow.com/Broadcast Magazine

Bericht delen