Luizenmoeder-team komt met satirisch programma
dinsdag 2 april 2019

Luizenmoeder-team komt met satirisch programma

Een team met acteurs uit De Luizenmoeder gaat in het najaar een nieuw satirisch programma maken. Dat heeft Henry van Loon maandag bekendgemaakt in het NPO 3FM-programma van Frank van der Lende.

Het satirische programma heeft als titel De Promenade en zal worden uitgezonden op zondagavond. Behalve Van Loon werken ook Luizenmoeder-bedenkers Ilse Warringa en Diederik Ebbinge en acteur Ton Kas aan de nieuwe show mee. Meer wilde Van Loon niet zeggen over het nieuwe programma. Ebbinge meldde eerder al in een interview dat het programma “een soort persiflage op al het oeverloze geouwehoer in talkshows wordt, en al die mensen met een mening.” De eerste plannen maakte het team al in 2013.

Videoland maakte maandag bekend dat Van Loon de hoofdrol gaat spelen in Random Shit, de nieuwe serie van het team achter New Kids. Van Loon speelt 27 verschillende rollen; daarnaast vertolkt Ruben van der Meer een belangrijke rol in de achtdelige serie. De Luizenmoeder krijgt komend seizoen geen vervolg. Wel hebben de acteurs uitgesproken wellicht een speelfilm te willen maken.

Bron: AD/BM

Bericht delen