dinsdag 16 januari 2018

Lucille Werner terug met nieuwe quiz

Lucille Werner is binnenkort weer te zien op televisie. De presentatrice was na het stoppen van Lingo even niet meer op tv, maar ze komt met een nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS: Pointless. Ze kwam het programma op het spoor en trok aan de bel bij de zenderleiding van NPO 1.

“Ik heb er veel zin in”, aldus Werner in RTL Boulevard. Het programma wordt al uitgezonden in verschillende Europese landen. “Het is bij de BBC een groot succes. Het gaat erom dat je als kandidaat het minste aantal punten haalt. Er wordt bijvoorbeeld gezegd: noem een groente. Dan moet je als kandidaat een bijzondere groente noemen die juist niet door het panel van 100 mensen is genoemd. Want dan krijg je zo min mogelijk punten”, legt de presentatrice uit.

Het programma is vanaf 27 juli dagelijks te zien. Daarmee lijkt uitgesloten dat Lingo nog in de zomer terugkomt. “Als er een deurtje dichtgaat, gaat er ergens anders weer een deurtje open. Zo voelt het voor Pointless. Ik krijg heel veel energie van iets nieuws.”

Pointless wordt in samenwerking met de Vrienden Loterij gemaakt.

Bron: RTL Boulevard/Broadcast Magazine

Bericht delen