woensdag 17 januari 2018

Louisa & Rosanna, de babyspecial bij TLC

De baby van Louisa en Rosanna, het bekendste transgenderkoppel van Nederland, is geboren. In de nacht van vrijdag 29 december is baby Mikai ter wereld gekomen.

TLC heeft de zwangerschap van het vrolijke Limburgse liefdeskoppel gevolgd inclusief de geboorte en op donderdag 18 januari om 20.00 uur kunnen fans hiervan getuige zijn in de documentaire Louisa & Rosanna, de babyspecial. 

Voor Rosanna is de bevalling in meerdere opzichten een bijzonder moment. Diep van binnen wil ze liever man zijn, dus de hele zwangerschap heeft al een heel dubbel gevoel. Zeker ook omdat ze weet dat ze na de bevalling met haar transitie begint om voortaan definitief als man door het leven te gaan. Zo zien we dat het beslist geen standaard bevalling is.

Voor de komst van de baby moet natuurlijk van alles geregeld worden en de keuzes die daarbij komen kijken, zorgen weer voor hilarische dialogen. Welke kleur heeft bijvoorbeeld de babykamer gekregen? En is de keuze gevallen op een bling bling geboortekaartje zoals Louisa graag wilde, of is Rosanna daar niet in mee gegaan? 

Belangrijk punt is ook de voeding. Louisa is alvast in de weer met het babykookboek, want voor hun kindje willen ze natuurlijk niets minder dan het allerbeste.

Bron: Discovery Networks Benelux/BM

Bericht delen