dinsdag 16 januari 2018

Lisette Heemskerk naar Stage Entertainment

Joop van den Ende Theaterproducties heeft Lisette Heemskerk benoemd tot commercieel directeur. Zij zal per 1 augustus de overstap maken van SBS Broadcasting naar de Nederlandse werkmaatschappij van Joop van den Ende’s internationale theaterbedrijf Stage Entertainment.

Tanja Dik, algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties: “Met de aanstelling van Lisette Heemskerk verstevigt ons bedrijf, naast de bestaande focus op creatieve prestaties,  ook de kwaliteit van de traditionele en innovatieve commerciële activiteiten. Wij verheugen ons op Lisette’s  komst binnen het directieteam en verwachten een positieve impuls door de  commerciële kennis en ervaring die zij meebrengt.”

Heemskerk is sinds 2012 werkzaam bij SBS Broadcasting als Chief Marketing en Strategy Officer, met de verantwoordelijkheid voor marketing, communicatie en strategie. Daarvoor was zij onder andere werkzaam als managing director bij Mood for Magazines (LINDA.) en was zij uitgever van verschillende uitgeefclusters binnen Sanoma Media.

Heemskerk zal komend theaterseizoen de commerciële verantwoordelijkheid dragen voor onder meer de musicals Moeder, Ik Wil Bij De Revue, Billy Elliot, Hij Gelooft in Mij, de theaterproductie WarHorse en de concertreeksen Musicals in Concert en Holland Zingt Hazes 2015.

Bron: Stage Entertainment/Broadcast Magazine

Bericht delen