dinsdag 16 januari 2018

Lingo wordt grote studioshow

Lingo-presentatrice Lucille Werner heeft bij 3FM gemeld dat Lingo flink gaat veranderen. De nieuwe versie van het tv-spel wordt een grote studioshow. “Het wordt heel erg Nederland 1-waardig. Een grote show met led-screens en gedoe. Het gaat wat meer Amerikaans worden. Het wordt een heel andere show, met een nieuw decor en we gaan het heel anders spelen. Er komen ook achtletterwoorden”, aldus Werner.

Werner noemt de nieuwe variant Lingo XXL. “Dat betekent dat het publiek in beeld komt, we showtrappen hebben, dat je niet alleen mensen ‘whoo’ hoort roepen, maar dat je het ook ziét. Al die rolstoelen passen erin. We proppen het op elkaar, dat gaat lukken”. Jurylid, voice-over en side kick JP, oftewel Jan Peter Pellemans, komt ook in de Lingo XXL niet in beeld. “Dat kan echt niet. Die houden we lekker achter de schermen.”

De bedoeling van de nieuw vorm is de kijker een plezier te doen. “Lingo gaat zo ongelooflijk goed. We hebben deze week weer 900.000 kijkers. Dat is zo veel en daar willen we de kijker toch eens voor bedanken, door groot uit te pakken”. De eerste vernieuwde Lingo is te zien op 6 februari.

Bron: 3FM

Bericht delen