Linda’s Zomerweek wordt Linda’s Wintermaand
dinsdag 25 augustus 2020

Linda’s Zomerweek wordt Linda’s Wintermaand

Zoals verwacht keert Ladies Night niet meer terug bij Net5 in het nieuwe televisieseizoen. Dat heeft Linda de Mol bevestigd in RTL Boulevard. Haar eigen programma Linda’s Zomerweek ging dit jaar niet door vanwege de coronacrisis, maar van dat praatprogramma komt nu wel een wintervariant: Linda’s Wintermaand.

Net5 heeft het zwaar door de coronacrisis, vertelde Linda de Mol. Daardoor worden er minder nieuwe programma’s geïntroduceerd dan waar op gehoopt was. “Met alle bezuinigingen die natuurlijk ook bij Talpa doorgevoerd moeten worden om zo veel mogelijk banen te behouden, kunnen we niet zo heel veel nieuwe dingen lanceren bij Net5″, aldus de presentatrice. “We hebben een aantal nieuwe programma’s op stapel staan maar een stuk minder dan we eigenlijk wilden.”

Ladies Night kreeg begin dit jaar nog een tweede seizoen, maar de kijkcijfers bleven tegenvallen. Toen de coronacrisis uitbrak werden de opnames gestaakt. De laatste aflevering op 8 april trok 132.000 kijkers. Toen al was de verwachting dat het Net5-programma, waarvoor Merel Westrik was binnengehaald, niet meer zou terugkeren.

Bron: AD/BM

Bericht delen