Linda Hakeboom maakt documentaire over NikkieTutorials
donderdag 17 mei 2018

Linda Hakeboom maakt documentaire over NikkieTutorials

Linda Hakeboom (RamBam) gaat een documentaire maken over YouTuber en visagiste Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials. Het wordt Hakebooms eerste internationale documentaire, zo vertelde ze in de ochtendshow van Giel Beelen op Veronica.

De documentairemaakster kent De Jager van The Big Escape, waaraan ze beiden meededen. “Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden. Ik ben met Nikkie mee geweest naar Los Angeles en keek daar mijn ogen uit. Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden. We liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo’n hele bus begon te gillen omdat Nikkie daar liep. Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is één van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is een fantastisch onderwerp.”

Het wordt de eerste internationale documentaire die Hakeboom maakt. “Heel spannend en ook heel anders dan ik gewend ben.” Ze maakte eerder documentaires over onder anderen Douwe Bob, Jett Rebel en Lil’ Kleine.

Bron: Veronica/BM

Bericht delen