Linda Geerdink nieuwe presentatrice De Week van Gelderland
vrijdag 17 september 2021

Linda Geerdink nieuwe presentatrice De Week van Gelderland

De Week van Gelderland is de wekelijkse talkshow van Omroep Gelderland en wordt vanaf nu gepresenteerd door Linda Geerdink.

Het programma kijkt terug op het nieuws van de afgelopen week en blikt vooruit op wat komen gaat. Daarbij is er aandacht voor belangrijke en grote gebeurtenissen in de provincie, maar is er ook oog voor het kleine en het menselijke verhaal.

Linda Geerdink: “We bieden achtergrondverhalen waarin we zaken van allerlei kanten en perspectieven belichten, maar bieden ook geregeld podium aan cultuur en muziek. De Week van Gelderland wordt iedere vrijdag uitgezonden om 17.20 uur en daarna ieder uur herhaald.”

Geerdink heeft de afgelopen jaren de nodige presentatie-ervaring opgedaan als UIT-correspondent, evenementen-presentator en eerder al bij WNL en KRO-NCRV. Dit in combinatie met haar journalistieke skills en persoonlijkheid maakt haar een geschikte presentator bij Omroep Gelderland. Zij blijft overigens naast De Week van Gelderland ook werken aan het succesvolle programma Linda breekt Uit.

Bron: BM

Bericht delen