Linda de Mol zoekt kandidaten voor De Dating Quiz
donderdag 13 mei 2021

Linda de Mol zoekt kandidaten voor De Dating Quiz

In het nieuwe SBS6-programma De Dating Quiz van Linda de Mol zien we singles die daten én quizzen – tegelijkertijd.

In elke aflevering nemen drie gematchte koppels het tegen elkaar op. De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien. Ze zien elkaar pas als er tijdens de show een koppel afvalt. De grote vraag is dan: maakt liefde blind? Wie weet gaat het winnende koppel niet alleen naar huis met een forse geldprijs, maar ook met een nieuwe liefde! De Dating Quiz is vanaf het najaar te zien op SBS6.

De Dating Quiz is een blind dating reality programma en een kennisquiz ineen. Om de liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf – blind – met elkaar. Ze krijgen ruim de tijd om met elkaar te praten. Na de dates geven de singles aan met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt…

Alle singles van Nederland zijn welkom. Ben jij vrijgezel, vind je quizzen leuk en heb je zin in een bijzondere date? Ga naar sbs6.nl/datingquiz en geef je op. De Dating Quiz wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen