dinsdag 16 januari 2018

Linda de Mol presenteert Weet Ik Veel

Linda de Mol is vanaf zaterdag 9 maart om 20.30 uur te zien met een nieuwe zaterdagavondshow bij RTL 4. In de door haarzelf bedachte kennisquiz Weet Ik Veel test de presentatrice de algemene kennis van Nederland.

De studio is wekelijks gevuld met 300 studenten en drie BN’ers. De studenten strijden om de titel ‘beste student van Nederland’ en de BN’ers om het hoogste rapportcijfer. De kijker kan live meespelen vanuit de huiskamer en via een speciale Weet Ik Veel-app.

De BN’ers krijgen 50 kennisvragen voorgeschoteld die allemaal in het teken staan van algemene kennis: van popmuziek en geschiedenis tot sport, wetenschap en topografie. De BN’er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de grande finale van de aflevering om met de beste student een zo hoog mogelijk bedrag in de wacht te slepen.

Uiteindelijk mag de BN’er iemand in zijn of haar naaste omgeving verrassen met het gewonnen bedrag, gewoon omdat diegene het geld hard nodig heeft. De student doet ook niet voor niets mee en die gaat uiteindelijk met een mooi geldbedrag naar huis.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen