Linda de Mol emotioneel tijdens eerste tv-optreden na onthullingen The Voice
maandag 5 september 2022

Linda de Mol emotioneel tijdens eerste tv-optreden na onthullingen The Voice

Linda de Mol is na maanden afwezigheid terug op televisie. Zondagavond presenteerde ze de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het SBS6-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het aanwezige publiek gaf de presentatrice een staande ovatie, waardoor ze emotioneel werd.

In januari van dit jaar stopte De Mol met al haar werkzaamheden. Dat deed ze nadat bekend was geworden dat haar toenmalige partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij Jeroen Rietbergen. De Mol staakte al haar tv-werk en stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

“Ik dacht: ik ga niet volschieten. Dat is niet gelukt”, zei ze zondag toen het daverende applaus van haar publiek wegebde. “Wat ontzettend lief”, voegde ze eraan toe. “Dankzij de steun en lieve berichtjes van een hele hoop van u thuis kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht.”

Daarna ging De Mol over tot de orde van de dag. Ze vertelde iets over de show en merkte ook op hoe fijn ze het vond dat de studio vol zat met publiek. “Want dat was ook alweer een tijd geleden”, zei ze. “Eindelijk weer duizend man over de vloer. Wat fijn dat jullie allemaal gekomen zijn.”

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht trok 1.120.000 kijkers op SBS6.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen