dinsdag 16 januari 2018

Libelle met kookprogramma bij SBS 6

Vanaf maandag 15 september is Libelle vier weken lang bij SBS 6 te zien met haar eerste eigen tv programma: Libelle & Claartje’s Keuken. In de keuken van Claartje Lindhout, kok en schrijver van kookboeken, is elke dag iets te beleven en wordt er lekker maar toch makkelijk gekookt.

Het programma is een nieuw format, waarin Lindhout in 7 minuten een of twee gerechten maakt. Soepen, salades, desserts, maaltijden of snacks: al naar gelang haar eigen agenda, wie er op bezoek komt of hoe haar pet staat, komt er van alles voorbij in Claartje’s Keuken: originele gerechten, van avocadosoep tot mango-ijs – maar ook mensen, zoals haar moeder, broer en vriendinnen.

Het multimediamediale Libelle, dat in dezelfde week ook een winkel in Haarlem opent, Libelle Beach Café, is blij met het eigen tv programma. Een kookprogramma past goed bij het merk Libelle. De recepten en extra info komen wekelijks terug in het blad en dagelijks op de website van Libelle. Daar zijn ook de uitzendingen terug te zien.

Vanaf 15 september is Libelle & Claartje’s Keuken vier weken lang elke werkdag bij SBS 6 te zien rond 14.45, 15.45 en 16.45 uur.

Bron: Libelle

Bericht delen