Lemming Film ontvangt 10.000 euro van AVROTROS voor nieuwe pilot
woensdag 10 november 2021

Lemming Film ontvangt 10.000 euro van AVROTROS voor nieuwe pilot

Tijdens de jaarlijkse borrel voor producenten van omroep AVROTROS werd op ludieke wijze in Amsterdam een bedrag verloot onder de aanwezige producenten. De gelukkige winnaar, Lemming Film, ontving de cheque met een bedrag van 10.000 euro om een nieuwe pilot te bedenken.

Bart Barnas, mediadirecteur van de omroep, gaf eerst het welkomstwoord en trok daarna het winnende nummer voor het bedrag door middel van een loting. Bart Barnas: “AVROTROS is altijd op zoek naar de beste formats ongeacht het platform. De publieke omroep is gebaat bij een veelzijdige aanbod van grote en kleinere producenten. Een goed idee heeft soms wat aanmoediging nodig en daar helpen we graag bij.”

Ieder jaar organiseert omroep AVROTROS een borrel voor producenten waar de omroep mee samenwerkt aan de verschillende programma’s. Zo’n 50 procent van de televisie-content van AVROTROS wordt gemaakt door buitenproducenten. Mede dankzij hen slaagt AVROTROS erin om wekelijks drie van de vier Nederlanders te bereiken. Vanwege corona heeft de jaarlijkse bijeenkomst vorig jaar niet plaats kunnen vinden. Dit jaar kon het, met inachtneming van de huidige maatregelen, wel doorgaan.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer (Tom van Blommestein van Lemming Film en Bart Barnas van AVROTROS)

Bericht delen