LeeuwinnenTalk op FOX Sports
maandag 10 juni 2019

LeeuwinnenTalk op FOX Sports

FOX Sports zendt tijdens het WK-vrouwen LeeuwinnenTalk uit. Dit programma komt een dag voor en na de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op FOX Sports 1 en bevat reportages en interviews over de Nederlandse vrouwen die in Frankrijk op jacht gaan naar de wereldtitel.

Het WK-vrouwen is inmiddels begonnen en dinsdag komt Oranje voor het eerst in actie. Op het veld moeten de Oranje Leeuwinnen gaan schitteren, maar naast het veld valt er ook genoeg te beleven. Zo start maandag LeeuwinnenTalk, een talkshow waar een Oranje Leeuwin en BN’ers aanschuiven om over het WK te praten.

Tessa Veldhuis presenteert en legt de aanwezigen vragen voor. Ook beelden achter de schermen zijn te zien. Zo hoef je niets te missen van het mondiale voetbal tijdens de ‘zomerstop’, ook al omdat FOX Sports Vandaag Voetbalzomer aan LeeuwinnenTalk voorafgaat.

De uitzending van LeeuwinnenTalk begint maandag 10 juni om 20.00 uur op FOX Sports 1. Dinsdag 11 juni spelen de Nederlandse voetbalsters om 15.00 uur hun openingsduel met Nieuw-Zeeland.

LeeuwinnenTalk is vanaf 10 juni om 17.15 uur tevens te zien op het OnsOranje YouTube-kanaal.

Bron: FOX Sports/BM

Bericht delen