dinsdag 16 januari 2018

Lauren Verster presenteert Expeditie Poolcirkel

Lauren Verster presenteert dit najaar bij de AVRO de nieuwe realityrace Expeditie Poolcirkel, op Nederland 3. Tien Bekende Nederlanders strijden onder barre omstandigheden met (en tegen) elkaar, zichzelf en de ijskoude elementen. Het programma speelt zich af in de koudste gebieden langs de poolcirkel.

In twintig dagen reizen de deelnemers vanaf de ruige kust van het mythische Spitsbergen over toendra’s en ijsgebieden, dwars door Finland, Zweden en Noorwegen. Met heli’s, boten en sneeuwscooters koersen zij af op de eindbestemming, een bijna ontoegankelijke bergflank in Noorwegen. Slechts enkele kandidaten zullen deze bereiken. Onderweg worden zij uitgedaagd met diverse opdrachten en geconfronteerd met kou, sneeuw en fysieke uitdagingen. In deze afvalrace bereiken uiteindelijk twee kandidaten het eindpunt, een van hen wint Expeditie Poolcirkel.

Verster: “M’n sneeuwschoenen staan al klaar en m’n hometrainer heb ik snel weer uit de kast gehaald… kom maar op met dit avontuur! De warmte haal ik deze keer niet uit de omgeving, maar uit de kandidaten. Op míjn onvoorwaardelijke steun kunnen ze in ieder geval rekenen; ik zal ze oppeppen, toezingen en (af en toe) mijn damesschouder aanbieden…”

Bron: AVRO

Bericht delen